Szekeres Viktor

Több Gray Man-film is készül

Nem csak folytatást kap A szürke ember.

Mint arról már beszámoltunk, A szürke ember (The Gray Man) hatalmas siker a Netflixen, boldog-boldogtalan megnézte a reklámok hatására, és a film annyira vonzó volt, hogy a viszonylag visszafogó, nagyon vegyes kritikák ellenére is látni akarták sokan a filmet. Így hát nem meglepő, hogy az 3 hét múlva már a Netflix 10 legnézettebb filmje között lesz, mint ahogy az sem, hogy az univerzuma tovább fog bővülni.


Arról, hogy lesz A szürke ember 2, már írtunk, és ez olyan szempontból nem is meglepő, hogy a film alapjául szolgáló könyvnek is jó pár kötete van. Azonban emellett egy spinoff is készülőben van, amit Paul Wernick és Rhett Reese fog írni, akik olyan rajongói kedvenc darabokért felelnek, mint a Deadpool vagy a Zombieland. Ez a film az univerzum egy más elemét fogja feltárni, de természetesen arról még nincs infó, hogy mit. Lehet találgatni?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Az okosabbja a hír címéből ki tudja találni a választ. Te meg azt kérdezed, hogy érdekelt-e valakit a Netflix egyik legnézettebb filmje? A hülyéje rástartolt ezerrel, boldog-boldogtalan nézte. Ami fura, mert ahogy olvasom, nem annyira jó, hogy érdemes legyen. De mindenkinek más az igénye.
  • sad1976 #1
    minek ? érdekelt bárkit is az első ?