Szekeres Viktor

Ilyen lesz a vakok posztapokaliszisének vége

Teljes előzetest kapott a See harmadik szezonja.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A tévésorozatok között a rendezvényen debütáló Apple TV+ a legnagyobb hajcihőt a See-nek csapta, többek között a 3. évados trailerrel érkezett a platform.


A 15-20 millió dolláros epizódonként költségvetéssel rendelkező széria egy posztapokaliptikus történet, mely az évszázadokkal későbbi jövőben játszódik, miután egy vírus megtizedelte az emberiséget, a túlélők nagy része pedig megvakult. Jason Momoa egy olyan ikerpár apját alakítja, akik rendelkeznek a titokzatos látás képességével, és akiket mindenáron meg kell védenie egy hataloméhes királynőtől, aki mindezt boszorkányságnak tekinti, és el akarja őket pusztítani."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #3
    Nos, amikor az alapvetés ekkora f.szság - már bocsánat - akkor lehet benne Trónok Harca szintű intrika, akkor is nevetséges marad.
    Egyéb iránt azt is hagytam az első évad után -kb a harmadik leteltéig a faxba -, mert semmi sem történt benne, csak várták a "Telet". Ami persze jött csak még pár tucat részt át kellett kínlódni. A legnagyobb csatát lejátszották azzal, hogy leütötték a törpét és vége is volt mire magához tért, hahh. (Azért azt megnéztem, mert érdekelt, de ehhez nagyon kell majd a szabadidő, hogy rápazaroljam.)
  • stinkydiver73 #2
    Teljesen jó kis sori, krvés ilyen zavaró dolog van benne, A királynő pedig vetekszik a Cersei-vel.
  • Ellaberin #1
    Hmm. Jó nagy név lett ez a Momoa, ha ennek a sorozatnak már jön a harmadik évada.
    Én az elsőt ott hagytam abba, amikor a vakok célirányosan rohantak a dzsungelben megvédeni a falujukat. (Jó lehet túl hamar, mert később kiderült, hogy denevér gének fejlődtek ki bennük vagy ilyesmi - nem vártam meg.)