Szekeres Viktor

Nagy siker volt itthon a Homokember

A The Sandman egy héten át volt itthon a legnézettebb Netflix-sorozat.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Az elmúlt hét során itthon megkérdőjelezhetetlenül a The Sandman volt a legnézettebb sorozat, Neil Gaiman képregényének adaptációját persze szerte a világban imádták, és annak ellenére, hogy messze nem kommersz szériáról van szó, egy teljesen héten át több, mint 50 piacon volt a legnézettebb sorozat. Nos, szombatra ez a szám már 35-re apadt, többek között már nálunk sem az első volt tegnap. Annak ellenére, hogy a sorozat sikeresen verte vissza a Locke & Key - Kulcs a zárját hétközepi támadását, a pénteki Netflix-premier Én még sosem...-mel már nem bírt, a tini komédia nézettebb volt a premierje napján, így átvette a Sandman - Az álmok fejedelme magyar címen futó szériától a koronát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Nem minősítem Christie-t, de Ellist bármilyen szinten felhozni azért necces, mert ha valakinek, akkor neki szinte semmi köze nem volt a képregényes karakternek. Nyilván a nyomozós sorozatába illett ez a nyálasabb, nyájasabb figura, de ő volt az, aki láttán hanyatt-homlok menekül minden képregényes. Ha a képregényt nem nézzük, akkor persze nincs gond, illett a sorozatába, mint írtam.
  • cateran #2
    Szerintem is tulhypeolt. Alapvetoen nem rossz, de annyira nem is jo amennyire ajnarozzak, nehany casting-valasztas meg....(pl Lucifernek Gwendoline Christie? Tom Ellis utan (de ugy altalaban minden eddigi Lucifer utan) maga volt a tomeny rettenet..)
    Biztos van olyan szerep, amiben jo a holgy, de nem ebben..se nem sarmos, se nem felelmetes...meh...