Szekeres Viktor

Shop Stop 3: itt az előzetes

Megérkezett a Clerks 3 első előzetese.

1994 és 2006 után 2022-ben lesz ismét új Clerks-film. Kevin Smith kultikus Shop Stopja idén kapja meg a harmadik részét, amit bizonyít az is, hogy megérkezett hozzá az első előzetes, amiből kiderül, hogy sikerült-e megőrizni az eredeti hangulatát.


Érdekesség, hogy még 2013-ban számoltunk be arról egy borítóképpel illusztrálva, hogy Kevin Smith elkezdte írni a harmadik részt, és bizony majdnem egy évtizedbe telt, míg megvalósulhat ez az álomprojektje a rendezőnek, pedig akkor egy horrorfilmjének sikerére utalva ezt nyilatkozta: "Mindenképpen a Tusk volt a híd a Shop-stop 3-hoz, a Tusknak köszönhetően lett teljes a film költségvetése."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nyugodtan engedd el, nem kell annyira fontosnak érezned magadat, hogy megmondd nekik, hogy mit csináljanak, hadd csinálják, és nyilván sokakat fog érdekelni. Főleg úgy, hogy azonnal lerí a filmről, hogy pontosan tisztában vannak azzal, hogy 50-52 évesek és, hogy mit játszanak. Full önirónia a film, amit nyilván nem mindenki szeret.
  • Mat666 #1
    15 évvel ezelőtt jó volt de most 50-52 próbálják meg el játszani mintha 35 évesek lennének szánalmas néha el kell tudni engedni.