Szekeres Viktor

Valódi folytatás sorozatot terveznek a Game of Thrones-nak

A spinoffok mellett egy folytatás is készül. Ami spinoff lesz.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO elkezdett egy új Trónok harca-sorozatot fejleszteni a többi majd egy tucat Game of Thrones-projektje mellett, azonban a mostani spinoff tervet az különbözteti meg a többitől, hogy ez valóban kapcsolódna az anyasorozathoz, hiszen annak egyik főszereplőjét, a Kit Harington által alakított Havas Jont vinné tovább, az ő történetét mesélné el. Egyelőre természetesen csak tervről van szó, még írója is a szériának, csak fejlesztés korai szakaszában jár a prémium csatorna.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #9
    hiány azért szerencsére nincs, hiszem ilyen sok sosem volt, de hiába van minimum 10 jó, még simán elférne belőle pár a palettán, hogy mindenki megtalálja, ami neki bejön.
  • monk00 #8
    Én örülnék neki. Hiány van a jó minőségű fantasy sorozatokból....
  • zetortraktor #7
    nem látom, hogy megköszönted, hogy javítottalak, de természetesen SZÍVESEN! gond egy szál sem, abszolút megszoktam, hogy az internet népe a kiigazításokat a szívére veszi és kiborul.

    (természetesen, ha valaki a konkrét adatoknak ellentmondva ír, az hülyeségeket ír és okoskodik, nem "másképp lát". vagy szerinted, ha valaki azt írja, hogy lapos a föld, akkor az is "másképp látja" és nem ír hülyeséget? ÉRDEKES!)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.06.20. 04:24:44
  • KoLaMan #6
    Személyeskedés nélkül nem tudsz érvelni? Ha valaki másképp látja, az hülyeségeket ír, és okoskodik? Semmit nem változol, de szerintem nem is akarsz.
    Láttam a Westworld-öt is, nekem sem tetszett pár rész után, de hogy jön ez ide?
    Azt hogy populáris, és sokadik rókabőr, azt nyilvánvalóan a Trónok harca kapcsán írtam, aminek farvizén készülne az új sorozat. A sokadik. Szóval szerinted az csak az én "vélt" tudásom, hogy a Trónok harca populárisabb volt mindnél??
    A fenének kell számokat ideírogatni fölöslegesen. És MI nem elegáns? A második évad a Hatalmas kis hazugságokból simán rókabőr? Az egyformán színvonalas Híradósok három évada is gagyi rókabőr? Komolyan ezt veted össze a Trónok harca világának többször is erőltetett folytatásaival? És komolyan azt hiszed, csak én gondolom azt, miszerint a Hatalmas kis hazugságok, és a Híradósok bizony, sokkal, de sokkal komolyabbak az eléggé felszínes Trónok harcához képest.
    És szerinted én írok hülyeségeket, és én akarok okos lenni...
  • zetortraktor #5
    emberek és az, hogy ami nem tetszik nekik, az "nem komoly"? a westworldöt te nem láttad és nekem is elég volt belőle 3 rész, de ha valami, akkor az a sorozat minden szempontból komoly.

    " (Hatalmas kis hazugságok, Híradósok, stb.) - még ha azok kevésbé populárisak is. "

    amikor valaki okos akar lenni és nagy hülyeségeket ír, akkor az ember elgondolkodik. igazából nem azon, hogy bármilyen szinten kompetens-e az illető, mert nyilván nem, ahogy a neten a legtöbb kommentelő, hanem azon, hogy miért LUSTA pár másodperc alatt kereshető adatok alapján ellenőrizni saját vélt tudását.

    mondjuk az sima józan ész, hogy egy réteg scifi nem igazán lesz populárisabb, mint egy krimi vagy tévéről szóló dráma. az utolsó részek: westworld 888 ezer, big little lies 1,862 millió, newsroom 1,621 millió - az ígéret kapcsán azért a westworld erősebb volt, majdnem 2 millió nézővel kezdett (a csökkenés akkor jött, amikor kiderült a stílus), de a newsroom is 2 millió fölött, cserébe a big little lies közel sem volt ilyen erős eleinte.

    a rókabőr emlegetése sem elegáns a big little lies és a newsroom kapcsán.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.06.19. 07:05:51
  • KoLaMan #4
    Természetesen nagyon nem zavar, és nem is érdekel hogy az HBO milyen sorozatokra költ. Az én első reakcióm is az, hogy mi a francnak, de nem kérdezek rá, mert nyilvánvaló: kinéz még egy jó zsíros rókabőr, és az ilyesmire van (sajnos) igény.
    Szerencsére csinálnak az HBO-nál komolyabb dolgokat is (Hatalmas kis hazugságok, Híradósok, stb.) - még ha azok kevésbé populárisak is.
  • KoLaMan #3
    Csak nem az önérzetes, és személyeskedő, "ha nem kedvem szerint posztolsz, akkor neked megyek" réteghez tartozol? Létezik, hogy valakit ennyire szétszed idegileg, hogy valaki csak úgy szimplán ideírja a véleményét? (Nem mellesleg erre -is- való egy fórum).
    Tyűha.
  • kalapos01 #2
    Csak nem a túlérzékeny és akaratoskodó, "ha valami nem nekem készül, akkor ne is legyen" réteghez tartozol?. Létezik, hogy valakit ennyire szétszed idegileg, hogy készül egy sorozat, ami őt nem érdekli? Tyűha.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.06.18. 10:59:03