Szekeres Viktor

Az első nyilatkozat a Top Gun 3-ról

Jerry Bruckheimer a rajongókat nyugalomra inti.

A Top Gun: Maverick hatalmas sikere természetesen rögtön gondolkodóba ejtette a nézőket annak kapcsán, hogy vajon a főszereplő és a producerek egy filmes visszatérésben gondolkodtak, vagy esetleg több epizódban, de erről a premierrel kapcsolatos sajtótájékoztatókon nem nagyon esett szó, talán babonából sem. Most azonban, hogy a bevételi adatok ismertek, a közreműködők is könnyebben nyilatkoznak ilyen kérdésekről.

Jerry Bruckheimer a Deadline-nek beszélt a filmről, és egy esetleges harmadik résszel kapcsolatos kérdésre azt felelte, hogy egyelőre még szeretnék kiélvezni a sikert a Top Gun: Maverick által keltett hullámokon, és, hogy egyelőre semmilyen konkrét terv nincs, bár ebből a válaszból annyi mindenképp kiderült, hogy nincs kizárva a folytatás. Ha csak a bevételen múlik, akkor nem lenne ok arra, hogy ne készüljön el, kérdés, hogy Tom Cruise hogy áll hozzá, illetve ha nem róla szólna a film, akkor lehetne-e olyan színészt a középpontba állítani, akire a nézők befizetnének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #1
    Persze, Tom már 80 éves lesz de a tolókocsijára szárnyakat szerelnek mert csak ő tudja kiképezni a világ legjobb pilótáit, aa izé semmire - de majd akkor ő megmenti a világot, mert csak ő tud leszállni, átrepülni, sőt egyáltalán repülőt irányítani, senki más..és egy 2mm-es lyukba 5000m ről beledob egy 1mm-es atomtűt, ami felrobbantja majd a nagy gonosz fő ellent, és mindenki happy lesz
    már várjuk.....ja