Szekeres Viktor

Új trailer a DC-s Szuperállatok Ligájának

A DC-s animációs film még mindig jó mókának ígérkezik.

Új előzetest kapott a Szuperállatok Ligája, aminek Krypto, Ace the Bat-Hound és Streaky lesz a főhőse, az ő kalandozásaikat követhetjük majd figyelemmel. A szinkronhangok között ott van Dwayne Johnson, Kevin Hart, John Krasinski, Natasha Lyonne, Vanessa Byer, Diego Luna és Kate McKinnon, Batmant pedig nem más lesz, mint Keanu Reeves.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!