Szekeres Viktor

Remek hír a Godzilla vs. Kong 2-ről

Nemsokára foroghat az új Godzilla-film.

Még tavaly tavasszal írtuk meg az igencsak papírformának számító hírt, miszerint folytatódni fog a Godzilla vs. Kong, hiszen bemutatása előtti egy évvel egy amerikai film sem hozott annyi bevételt a mozikban, mint a két óriáslény csatája, hiába került moziba a Tenet, valamint jó pár animációs alkotás, egyik sem tudott a nyomába érni eladott jegyek szempontjából. És mindez úgy sikerült a filmnek, hogy az HBO Max előfizetői ingyen és bérmentve akár otthon is megnézhették.

Most az derült ki, hogy Ausztráliában, Queenslandben kezdődhet el a folytatás forgatása még idén, de arról, hogy miről fog szólni a film, még nem tudni. Ami biztos, hogy Adam Wingard lesz ismét a rendezője a Monsterverse következő epizódjának, ami kapcsán korábban arról volt szó, hogy a címe Son of Kong, azaz Kong fia lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #1
    Mi lehet abban remek, hogy folytattják ezt ? az meg csak elgondolkodtató, hogy hogyan lesz utodja kongnak ? talán találkozik egy non bináris fajjal és lesz egy szárnyas majom belüle, mert az elözö részben más nemigen volt a belső földön sem.
    És ugye azt mondták, hogy nem türik meg egymást a titánok , igy ha van is egy saját fajához tartozo ellennemü párja akkor azt hogyan nem vette észre a többi titán és nem probálta meg megolni ?
    De majd ezt is jol megmagyarázzák ahogy szokták