Szekeres Viktor

Senkit sem érdekel az űrkomédia

Jött, látott és nem győzött a Space Force.

Sztárparádé ide vagy oda, az Űrhadosztály, azaz a Space Force 2. szezonja igen mérsékelt érdeklődést váltott ki világszerte a Netflixen. Amerikában ugyan még mindig benne van a napi szinten 5 legnézettebb sorozat között a 2. évad, azonban nálunk pár nap után kikerült onnan, miközben az ugyancsak pénteki premier One of Us Is Lying, illetve a The Cuphead Show! még mindig top5-ös. Ez a két széria globális szinten is a 6. és a 7. legnézettebb volt nagyjából 15 millió órával, míg a Space Force a 10 millió órát sem érte el.

A sorozat készítője nem más, mint az a Greg Daniels, aki a The Office-szal annak idején bizonyította azt, hogy ért a komédia műfajához. A főszereplők Steve Carrell, John Malkovich, Diana Silvers, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Tawny Newsome, Lisa Kudrow és Alex Sparrow, a történet pedig arról szól, ahogy szakemberek megpróbálják kitalálni, hogy milyen is legyen az űrhaderő a gyakorlatban, amit az amerikai elnök elképzelt magában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #8
    Szerintem pedig egy nagyon aranyos sorozat. Nem visitva nevetos, de jo kedvre derit.
  • Ender Wiggin #7
    Kínosan szar...
  • Ellaberin #6
    Én pont a második évad megjelenése miatt kezdtem el nézni az elsőt. (Egy tévedés miatt nem néztem az elsőt, azt hittem már láttam, közben csak összekevertem egy másikkal)
    Eddig bírom :) Azért nem tettem túl magasra a lécet, úgy egy középszintű amerikai - néha eröltetett - humort vártam. Azt hozza. Ha a második évad ennél gyengébb, akkor lehet, hogy csak az első részig jutok :)
    Viszont Malkovich egy ilyen kis mellékszerepben is nagyot hoz -olyan mimikával hozza, hogy talán sose kellene egy szót se szólnia, akkor is értenénk :D
  • kalapos01 #5
    sok minden jön soká, és lesz siker. más meg hamar jön és bukta. nem kell túlgondolni, túlbonyolítani. nyilván annyira rossz volt az első évad, hogy sokan nem tértek vissza. még az itteni, nézős kommentek is elég kiábrándítóak, el lehet képzelni, milyen lehet azoké, akik nem nézték.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.02.25. 20:19:14
  • enyac #4
    Az első évadot néztem, aranyos volt, de mostanra valahogy kifulladt. Talán túl sokára jött, ez a baj.
  • Tntmaxy #3
    Szódával ez az évad is elment, whisky szódával. :)
  • kalapos01 #2
    Miért nézné meg bárki is a második évadot? Vagy az első évad első része utáni részeket? Nem látok benne sok logikát. Vagy ezért van az, hogy az emberek szar filmeket is néznek, mert... nem akarnak jót?
  • grobs #1
    Az 1. szezon elment szódával, de ez a 2. dögunalom.