Szekeres Viktor

Káprázatos lett a Gyűrűk ura-tévésorozat első előzetese

Látványos lesz az új Gyűrűk ura-sorozat.

Amerikában magyar idő szerint vasárnap éjfél után fél órával vette kezdetét az amerikai focis nagydöntő, a Super Bowl, amit a Los Angeles Rams vívott a Cincinnati Bengals ellen, s nyert meg az utolsó percekben. Ahogy az lenni szokott, a meccsre hatalmas összegekért lehetett reklámot vásárolni, idén az NBC csatorna átlagosan 6,5 millió dollárért adta a műsoridő 30 másodpercét (a 100 millió szempár mégiscsak 100 millió szempár), bár a vége felé már egyes reklámozók csak 7 millióért tudott vásárolni. Így a legtöbb cég igazán igyekezett kitenni magáért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. A The Lord of the Rings: The Ring of Power első trailerje is ekkor debütált.


Ha eddig bármiféle kérdés merült fel annak kapcsán, hogy lesz-e érdeklődés a szeptember másodikán az Amazon Prime Video kínálatában bemutatkozó sorozat iránt, akkor a kételyek ezennel elszálltak, legalábbis a rajongók minden bizonnyal mind a tíz ujjukat meg fogják nyalni a fenti képsorok láttán, az átlagnézők pedig feltehetően elindulnak a hájp irányába. A kérdés majd csak az lesz, hogy az írás minősége, a történetmesélés fel fog-e érni a megvalósításhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rebekakocsis #4
    elég durva lenne, ha bármilyen szempontból annak érvényesülne az akarata, aki telesírja a netet, mert nincs élete és a teremtés vesztesének tartja magá.

    Ebből is látszik , hogy fogalmad sincs sem a mostani trendről, sem a jelen problémáról, sem semmiről. És még beteg is vagy. Egyrészt pont ezt teszed magad is. Másrészről pont ez történik Tolkien művével. Azok "akarata" érvényesül, egy hangos , semmirevaló , hisztis kisebbségé...
  • zetortraktor #3
    “sok millió” meg “rajongó”, tudom, hogy poén volt, de még így is röhögtem. adjunk hálát az égnek, hogy a legtöbb kreatív szerte a világon nem törődik a szélsőségesen túlérzékeny, minden kiakadó réteggel. elég durva lenne, ha bármilyen szempontból annak érvényesülne az akarata, aki telesírja a netet, mert nincs élete és a teremtés vesztesének tartja magá.
  • Ender Wiggin #2
    kiszivárgott egy vicces tény (vagyis asszem Vanity Fair írta meg, szóval nem szivárgás)... a sorozat egy olyan korszakban játszódik, amihez nem rendelkezik az amazon a jogokkal. sőt, sem a tolkien család sem zaents-ék nem tervezik a jogok eladását. vagyis az amazon olyan elemeket használhat fel, amik említésre kerültek olyan könyvekben, amik nem kifejezetten a másodkorban játszódnak.

    ez magyarázza, hogy kurvára semmi köze az egésznek tolkien munkásságához... tehát magyarul a sorozatnak csak nevéban van köze a gyűrűk ura univerzumhoz.

    kérdem én: akkor mi a fasznak nem írnak egy saját show-t, ami megáll a saját lábán, amivel nem dühítik fel a sokmillió rajongót?
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.02.18. 16:08:48
  • csulok0000 #1
    ez most valami animációs sorozat lesz, vagy csak elcseszték a cgi-t? :D