Szekeres Viktor

Vége az Enola Holmes 2 forgatásának, amire bizonyíték is van

Befejezték a Netflix egyik legjobban várt folytatásfilmjének forgatását.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Az Enola Holmes 2 sem kivétel, hiszen erről is kikerült egy videó a közösségi médiára. De szerencsére nem csak a gazdátlan csapó rendkívül izgalmas képe, hanem a stáb által leforgatott utolsó jelenetről készült egy videó.


Mondanunk sem kell, hogy az Enola Holmes 2 a Netflix egyik legjobban várt idei premierje. Amire abból következtethetünk, hogy már az első rész is a tíz legnézettebb Netflix-premier között volt, és a platform pontosan tudja, hogy ha a nézőket valami ennyire érdekli, akkor azt folytatni kell. Nem véletlen, hogy a jelenlegi top10-es örökranglistás Netflix-filmek közül még a következőknek készül a folytatása: Extraction, The Old Guard, Bird Box - és jó eséllyel a Red Notice is fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csucse #2
    Nekem nagyon tetszett, de én Millie BB. őrült vagyok... ettől függetlenül is kellemes film szerintem, pl Cavil végre embernek néz ki benne, még ha nincs is túl sok szerepe.
  • Ender Wiggin #1
    fan fiction...