Szekeres Viktor

Pánikszerű gyorsasággal mutatják be a tévében is az Elk*rtuk című filmet

A TV2 szerezte meg az Elk*rtuk tévés premierjének jogait.

Nagyon ritkán látni olyan rohamléptekben prezentált mozifilmes tévés premiert, mint a magyar Elk*rtuk című film esetében, meglepő, hogy a TV2 nem a moziban sikeresebb Nagykarácsonyban vagy éppenséggel az Oscar-díjra is jelölt Post Mortemben látta meg a lehetőséget, hanem Keith English rendező legújabb, szám szerint második rendezésében.

További jó hír lehet a magyar filmekért szorítóknak, hogy a Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Bede-Fazekas Szabolcs és Gubás Gabi főszereplésével készített thrillert a csatorna nem a megszokott, eldugott éjszakai időpontban fogja bemutatni, hanem kiemeltként kezeli, hiszen január utolsó előtti vasárnapjának estéjén, abszolút főműsoridőben, este 9 óra 20 percrtől lesz látható. Lehet, hogy a TV2 végre felkarolja a hazai filmművészetet? Egy ilyen kiemelt időpont révén, havi, vagy akár kétheti rendszerességgel sorra kerülő sugárzásokkal soha nem látott népszerűségre tehetnének szert a magyar filmek. Vajon melyik lesz a következő magyar film a TV2-n esti időpontban?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bazsa20 #4
    Az iróniát értelmezni is tudni kell...
  • repvez #3
    Pont ezt akartam irni én is, hogy nem kicsit lehet eltájolva a cikkiró, ha ezta következtetést vonta le, hogy a TV2 a magyar filemekt karolja fel mintsem politikai inditatásbol teszi mindezt.
    Micsoda egy álszent a cikk iroja :P
  • lac coo #2
    Most bemutatják, de közvetlenül választás előtt már végtelenítve fogják játszani !! :DDDD
  • NEOreg3 #1
    Vajon a választások előtt a kormányközeli csatorna miért sugároz ilyen filmet? Biztos azért mert a TV2 fel akarja karolni a hazai filmművészetet!