Szekeres Viktor

Brutális járványrekordot dönthet az új Pókember-film

Mindenki Pókember visszatérését akarja látni?

Egy valami biztos: a Pókember: Nincs hazaút hatalmas siker lesz. Még be sem mutatták a filmet, de ez már biztosra vehető, hogy a film, legalábbis Amerikában, nagy siker lesz. Az előrejelzések némelyike 150 millió dollár körüli nyitóhétvégét jósol, de ha még ezek túlságosan is optimistának bizonyulnak, akkor is jó eséllyel járványrekordot dönthet odaát a képregényes alkotás, hiszen még 100 millió dollárt meghaladó startot sem láttunk majdnem két éve, a legutóbbi Star Wars-film tarolása óta.

Az idei év legjobb nyitányát Amerikában a Venom: Let There Be Carnage tartja 90 millió dolláros hétvégével, a második helyen Black Widow helyezkedik el 80 milliós starttal, míg a harmadik helyen a bevételi lista élén álló Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings áll 75 millió dollárral. A közönség beszűkült érdeklődési körét mutatja, hogy a negyedik helyezett is egy Marvel-film, és csak az ötödik esetében lélegezhetünk fel, hiszen a Halálos iramban 9 lett az. (Természetesen a hatodik és a hetedik helyen is folytatásfilmet találunk, egy huszonötödik, illetve egy második részt.)

Ha valaki pedig kételkedne a bevételi prognózis helyességében, annak elég ránéznie a ma érkezett első kritikákra, melyek szinte kivétel nélkül pozitívak lettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sad1976 #1
    Mindenki Pókember visszatérését akarja látni? " Nem ! Hidegen hagy minden része.