Szekeres Viktor

Titokban már a Pókember 4-et tervezgetik

Lehet, hogy lesz negyedik Pókember-film is Tom Hollanddel.

Még be sem mutatták a harmadik Tom Hollandes Pókember-filmet, de már arról hallani, hogy lehet egy negyedik rész is. Legalábbis ezt lehetett olvasni Matthew Belloni hírlevelében, miszerint a Sony feltett szándéka, hogy az eredetileg három Spider-Man-filmre leszerződő színészt megszerezze egy negyedik epizódra is. Arra a negyedik epizódra, aminek a fejlesztése nagy titokban megkezdődött, de természetesen arról még nincs szó, hogy zöld utat kapott volna.

Az, hogy lenne igény a Sony stúdió részérő egy újabb folytatásra, nem meglepő, hiszen az előrejelzések szerint a mostani epizód 150 milliós hétvégét is produkálhat Amerikában. Az előző rész, a Pókember: Idegenben pedig 391 millió dolláros amerikai bevételt realizált, és Amerikán kívül 741 millió dollárt termelt. Ezt megelőzően a Pókember: Hazatérés hazájában 334, a világ többi részén pedig 546 milliót hozott. Mondhatjuk, hogy még sosem volt ilyen népszerű világviszonylatban Peter Parker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    És 20 éve képtelenek egy jó filmet összehozni. :)
  • zetortraktor #2
    Igen, és még ezen is keres a Disney, minden kockázat nélkül, tiszta pénznyomda. (Mondjuk nekik köszönhető, hogy ennyire sikeres lett, szóval a Sony is hálás lehet, tiszta haszon mindenkinek. Még a nézőknek is.)
  • Ender Wiggin #1
    A legnépszerűbb és talán legértékesebb Marvel IP a Sony tulajdonában van... Hahahaha...