Szekeres Viktor

Majom fogja alakítani Robbie Williamset az életrajzi filmjében

Kezdődik a Robbie Williams-életrajzi film forgatása.

2022 elején fog elkezdődik a Take That egykori énekeséről, a később sikeres szóló énekesi karrierbe vágó Robbie Williams életéről szóló film forgatása Ausztráliában, Melbourne városában, értesült a Deadline. A Better Man rendezője és egyik írója az ausztrál Michael Gracey (The Greatest Showman), aki korábban arról beszélt, hogy nagyon eredeti módon fogják megjeleníteni a főhőst, később pedig sajtóinfók azt szellőztették meg, hogy Williamst a filmben egy CGI majom játssza majd.

A film a hírek szerint azokat az élményeket, tapasztalatokat fogja megmutatni, amik a popsztár énjét legkomolyabb mértékben befolyásolták a színpadon, valamint a való életben magánszemélyként. A tervek szerint a film 14 részlegvezetőt, 80 vizuális effekt szakértőt, 220 fős stábot, valamint 2700 statisztát fog foglalkoztatni. A filmet már a koncepciója alapján elég sok nemzetközi piacra eladták, így már most nyereségesnek tekinthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Azon gondolkoztam, hogy a jobboldali fickó vajon a CGI majom? De aztán rájöttem, hogy Gracey.
  • NEXUS6 #1
    Na ez egy kiváló példa az olyan nagyon kreatív, nagyon előremutató és nagyon művészi rendezői ötletekről, amelyek nyilvánvalóan és eredendően bukásra ítélik a filmet! XD