Szekeres Viktor

Megvan a magyar Igen, séf! két főszereplője

Ismert orosz komédia adaptációja érkezik 2022-ben az RTL Klubra.

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture. Tekintettel a kiszámíthatatlan helyzetre a rendezvényt idén még online formában tartották meg nemrég. A rendezvényen néhány óra alatt teljes képet lehetett kapni a 2022. évi televíziós piacról, aki megnézte az előadásokat, hallhatta, hogy milyen tervekkel, műsorokkal készülnek a piac szereplői a következő évben.

Az RTL Klub három új sorozatáról rántotta le a leplet a konferencián Kolosi Péter révén. A Nagy Fehér Főnök és A király mellett a harmadik széria A séf meg a többiek lesz, ami egy komédia Jéger Zsombor és Schneider Zoltán főszereplésével. Természetesen az orosz Igen, séf! magyar változatáról van szó, nyáron mi is megírtuk, hogy egy újabb sorozatformátumot vásárolt meg a csatorna, aminek Kuhnya (Konyha) az eredeti címe, de itthon a TV2Comedy csatornáról ismerhetik a nézők, hiszen ott ment le az első négy szezonja, sőt, a közszolgálati csatorna pedig egy, a széria alapján készített filmet is leadott.

A horvát, szlovén, szlovák, észt, lengyel, török, görög és portugál piacra is eladott formátum történetének a középpontjában a hivatalos közlemény szerint "egy híres színész exkluzív étterme áll, főszereplője pedig egy fiatal és lelkes vidéki szakács, aki arról álmodik, hogy egy nap híres chef válik majd belőle. Addig is gyakran keveredik szórakoztató és olykor meghökkentő helyzetekbe a sorozat többi szereplőjével – legjobb barátjával, szerelmével, illetve főnökével, az étterem főszakácsával – együtt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!