Szekeres Viktor

Itt az új Pókember-előzetes, amit erősen cenzúrázott a stúdió

Megérkezett az új Pókember-film utolsó nagyelőzetese.

Sokan a Spider-Man: No Way Home új előzetesétől várták azt, hogy végre a Sony leengedi a "spoiler gátakat", és végre megmutatja a trailerben a korábban több forrásból is megerősített "titkot", miszerint nem csak Tom Holland fog szerepelni a filmben, mint Peter Parker, hanem Andrew Garfield és Tobey Maguire is, akik korábban alakították mozifilmben a karaktert. Azonban a jelek szerint erre nem került sor, a stúdió nem akarta "felrobbantani a netet". Azért itt az új trailer.


Az a trailer, amit persze a rajongók, mivel jobb dolguk úgy sincs, képkockáról képkockára elemeztek ki, és aki körülnéz a közösségi médián, az látni is fogja, hogy mely snittekben kéne ott lennie például a többi Pókembernek, akiket állítólag "kiradíroztak" a fenti videóból. És az árulkodó jelek, amik a rajongói elméleteket erősítik, egyre csak gyűlnek, miközben Andrew Garfield ismét cáfolta, hogy szerepelnek a harmadik részben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #3
  Ezt lehet megnézem
 • hawkie22 #2
  1. mert akkor nem lennének önálló filmek, csak Avengers-filmek
  2. megvan nekik is a saját ellenfelük/ellenfeleik, azokkal is foglalkozni kell valakinek
  3. így írták meg anno a képregényekben :)

  Egyébként Spidey-nak ez meg se kottyan, azért elszórakozott ö a Sinister Six-el többször is. Nem lennék meglepve, ha lenne egy-két karakter, akit nem löttek el a trailerben, pl. Keselyü, de lehet, hogy kicsit még Rhino-t vagy Kraven-t is behozzák, elökészítve a Sinister Six mozit.
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.11.17. 19:44:04
 • wraithLord #1
  Nekem meg az jutott eszembe, hogy miért nem áll össze az Avengers ilyenkor, miért Spider-mannek és a kis barátainak egyedül kell elintézniük 800-féle Spider-man ellenfelet egyszerre? :D