Szekeres Viktor

Will Smith elsőszámú Oscar-esélyessé lépett elő - itt az új filmjének előzetese

Új előzetest kapott a King Richard.

Még jó pár díjszezonra szánt filmet nem is láthattak a bennfentesek, de nem véletlen, hogy a Gold Derby díjátadó-esélyeket boncolgató oldalon Will Smith jelenleg az első számú várományosa az Oscar-díj legjobb férfi főszereplői kategóriájának. A filmje, a King Richard tegnap új előzetest kapott, így megint szemügyre vehetjük, hogy jogos-e a nagy hájp. (Smith 10/3-as odds után egyébként Denzel Washington szerepel 9/2-es odsszal a Macbeth-filmjéért, utána az esélyek szerinti sorrend: Benedict Cumberbatch (The Power of The Dog), Peter Dinklage (Cyrano) és Bradley Cooper (Nightmare Alley)).


A filmet az a Reinaldo Marcus Green rendezte, akitől korábban a Monsters and Ment láthattuk (illetve nem láthattuk, hiszen túl amerikai témával foglalkozó film nem kapott magyarországi bemutatót), valamint a Netflix által nemrég feltámasztott Top Boy új szezonjának rendezőjeként írták még ki a nevét a stáblistára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Annak nem lenne értelme, szerintem csak olyan filmeknél lehet ilyesmiről beszélni, amit már elég sokan láthattak. Főleg az ilyen filmeknek nem a moziban van a világpremierjük.
  • Lapajka #1
    Tehát még nem is láttuk, de már Oscar-t adunk neki... bravo