Szekeres Viktor

Most egy évvel halasztották el az Indiana Jones 5 premierjének időpontját

Később láthatjuk az új Indy-filmet.

2018-ban, amikor egy évvel elhalasztották az Indiana Jones 5 premierdátumát, azt írtuk, hogy legalább 2021-ben már látni fogjuk a filmet. Azóta persze történt egy, s más, rendezőváltás és világjárvány is, és most arról számolhatunk be, hogy miután az év első felében végre elkezdődött a forgatás, újabb halasztásra került sor 2022. július 29-e helyett a bemutatójára csak 2023. június 30-án fog sor kerülni.

Bár a rendező természetesen Steven Spielberg lett volna, de ő visszalépett és James Mangold kapta meg a feladatot. Mangold jó névnek számít a szakmában, hiszen amellett, hogy olyan Oscar-favorit filmeket rendezett, mint az Észvesztő, A nyughatatlan vagy Az aszfalt királyai, a populárisabb műfajban is letette a névjegyét (Copland, Logan - Farkas, Kéjjel-nappal, Farkas).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bunny #5
  Annyit tologatják, lehet Ford meg se éli baszki a premiert.
 • rebekakocsis #4
  Az meg csak egyszerűen szégyen, hogy te itt ülsz és vársz, hogy kommenteljen valaki és ugorhass. Tök jó, hogy ilyesmire van időd.
 • Ender Wiggin #3
  ha nem tudod, miről van szó, akkor szerintem bújj vissza a barlangodba...
 • zetortraktor #2
  Jézusom, ez ilyen szekunder szégyen, amikor látja az ember, hogy valaki Twittert olvasgat meg totál rá van kattanva a bulvárra, hogy éppen melyik híres ember mit csinál. Tök jó annak, akinek ilyesmire van ideje.
 • Ender Wiggin #1
  mangold kukázta a renoméját azzal, hogy leállt köcösgösködni a twatteren...