Szekeres Viktor

Mr. Bean is benne lesz a Charlie és a csokigyár-filmben

Oscar-díjassal erősödött a Willy Wonka gárdája.

Miután nemrég Keegan-Michael Key csatlakozott a Warner Bros. Pictures által tervezett Willy Wonka című előzményfilm főszereplőjéhez, Timothée Chalamet-hez, újabb színészekkel bővült a színészgárda. A Deadline arról értesült, hogy Olivia Colman és Sally Hawkins, valamint Rowan Atkinson is benne lesz a Roald Dahl-adaptációban, aminek a forgatása a napokban kezdődött meg. További szereplők: Mathew Baynton, Jim Carter, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Colin O’Brien, Matt Lucas, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar, Ellie White.

A Willy Wonkát Paul King, a Paddington-filmek rendezője fog elkészíteni és 2023. március 17-én kerülhet bemutatásra, jó esetben a mozikban. A forgatókönyvet Simon Rich írta, és a történet a fiatal Willy Wonkára, valamint kalandjaira fog koncentrálni, még a híres csokigyára megnyitása előtti időszakban.

A Roald Dahl-féle eredeti történet eddig két mozis adaptációt ért meg. 1971-ben Gene Wilder volt a Wonka a Willy Wonka & the Chocolate Factoryben, míg 2005-ben Johnny Depp játszhatta el a karaktert Tim Burton rendezésében. Chalamet nevét korábban már hírbe hozták sajtóértesülések a filmmel, akkor Tom Hollandé társaságában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sad1976 #1
    nem mr bean . fogyatékos cikelők,hanem Rowan Atkinson is .