Szekeres Viktor

George Clooney és Brad Pitt ismét közös filmben

Újabb Clooney-Pitt film készül.

George Clooney és Brad Pitt legutóbb 2008-ban játszott együtt egy filmben, a Burn After Readingben, de úgy tűnik, hogy több, mint egy évtized után ismét "egymásra fognak találni". Legalábbis a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ők lesznek a főszereplői a Spider-Man: Homecomingot rendező Jon Watts új thrillerjének, melynek egyelőre még címe sincs.

A hírek szerint a projekt az év egyik legnagyobb licitálását indította, hiszen amellett, hogy a legnagyobb stúdiók hajtanak rá (Sony Pictures, Lionsgate, MGM, Universal Pictures, Warner Bros. Pictures), a digitális platformokat is megmozgatni látja a Netflix, az Apple és az Amazon is ajánlatot tett a tervezett alkotásra. Nyilván, aki a legtöbbet ajánlja, az fogja megszerezni a filmet, de ez nem csak az anyagiakra vonatkozik, hanem az egyéb feltételekre is, kezdve a disztribúciótól.

Azt egyelőre pontosan nem tudni, hogy miről fog szólni a film, csak annyi derült ki róla, hogy Pitt és Clooney egy-egy magányos farkasnak számító problémamegoldót alakítana, akik ugyanarra a munkára szerződnek le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!