Szekeres Viktor

Alakul a Gengszterzsaruk 2

Nemsokára tényleg elkezdhetik forgatni a Den of Thieves folytatását.

2019. májusában írtuk még, hogy még abban az évben elkezdik forgatni a Gengszterzsaruk (Den of Thieves) 2. részét, de a jelek szerint nem minden alakult úgy, ahogy eltervezték, hiszen a film még azóta sem készült el, de legalább nem esett kútba a forgatás terve. Mindezt a főszereplő, Gerald Butler erősítette meg az Uniladnak adott interjújában, aki elmondta, hogy 2022 elejére van kitűzve a forgatáskezdés dátuma. A helyszín Európa lesz, azon belül is Marseille, az Alpok és London.

A Gengszterzsaruk első része Amerikában elég jól szerepelt a mozikban, annak ellenére, hogy viszonylag olcsó filmről volt szó, 45 millió dollár bevételt termelt, igaz nemzetközileg már nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiszen csak 36 millió folyt be az Amerikán kívüli piacokról. A folytatást viszont már a premier után nem sokkal berendelték. Érdekesség, hogy eredetileg az STX stúdió gyártotta ugyanis a filmet, azonban a második részt már az eOne és a Tucker Tooley Entertainment fogja finanszírozni.

A második rész írója és rendezője ismét Christian Gudegast lesz, és amellett, hogy Butler visszatér főszereplőként, 50 Cent is részt vesz megint a produkcióban, azonban csak producerként. Akkor egyébként arról volt szó, hogy a történet szerint Big Nick Európa utcáin próbálná felhajtani az első évad rosszfiúját, miközben belecsöppen a gyémánttolvajok és a Párduc maffia világába, akik a világ legnagyobb gyémántkereskedését tervezik kifosztani. A forgatási helyszínek alapján ez a terv nem változott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!