Szekeres Viktor

Kemény új előzetest kapott a The Walking Dead lezárása

Újabb TWD-trailer érkezett.

Az AMC egyre-másra adja ki a The Walking Dead 11. évados előzeteseit, ami nem csoda, hiszen a csatorna az utolsó szezon nézettségét mindenképp maximalizálni szeretné. A leköszönő sorozat augusztus 22-én fog folytatódni a tévében, de az AMC+ platformon már 15-től látható lesz. Persze mindez Amerikára vonatkozik csak, hogy itthon mikor érkezik meg a szinkronos változat és hova, az még kérdéses, hiszen magyarul még a 10. évad sem fejeződött be az RTL Spike megszűnése miatt.


Öröm lehet az ürömben, hogy ez a szezon extra hosszú, 24 részes lesz, tehát még 2022-ben is képernyőn marad. Az anyasorozat megszűnése természetesen nem jelenti azt, hogy Walking Dead-sorozat nélkül maradnánk, sőt, ideális esetben 2023-ban minden eddiginél több darabja lenne a franchise-nak, hiszen a Fear The Walking Dead mellett akkor lehet, hogy látható lesz már a frissen berendelt spinoff Carol és Daryl karakterének főszereplésével, valamint a Tales of The Walking Dead, ami egy epizodikus antológia lenne, ami rövidebb történeteket mesélne el változó szereplőkkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nortu30 #1
    Számomra már a messziről kerülendő kategória. Nyilván még van közönsége, hisz ellenkező esetben már befejezték volna ezt az egyre csak lejjebb süllyedő sorozatot.