Szekeres Viktor

Elveszti egyik főszereplőjét a Bűbájos boszorkák

Az új Charmed is elveszti egyik főszereplőjét a 3. évad után.

A TvLine információi szerint a Charmed, azaz a Bűbájos boszorkák sorozat a finálét követően el fogja veszíteni az egyik főszereplőjét, ugyanis a Macyt alakító Madeleine Mantock nem fog visszatérni a pár hónapja berendelt negyedik évadra. Arról egyelőre még nincs információ, hogy a karakter is eltűnik-e a sorozatból, illetve, hogy ki lesz az utódja, valamint, hogy tervezik-e egyáltalán őt pótolni valakivel.

Érdekesség, hogy a 2017-es első nekifutásnál a múltba helyezték volna a CGI- és gumimaszkos démonok, valamint a tiniboszorkányok epizodikus összecsapásának krónikáját (ennek végül még a pilotja sem készült el), 2018-ban viszont egy modern korban játszódó történettel próbálkoztak (immáron sikerrel), mely három testvérről szól, akik anyjuk halála után felfedezik, hogy mágikus képességekkel bírnak. A három testvért Mantock mellett Sarah Jeffery és Melonie Diaz alakítja a sorozatban, mely máig nem kapott magyar premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Egy démoni átalakító varázslat, vagy egy arcot ért sérülés, lélek transzmigráció és meg is van oldva a karakter. De ha ragaszkodnak az eredeti széria megoldásához, akkor behoznak egy másik féltestvért.

    Na... meg is oldottam a problémát.