Szekeres Viktor

Itt a The Tomorrow War utolsó előzetese

Chris Pratt scifije nemsokára látható lesz itthon is.

A The Tomorrow War című Chris Pratt-film magyar premierje július másodikán lesz az Amazon Prime Videón, magyar felirattal és jó eséllyel magyar szinkronnal. Természetesen ez megegyezik a globális bemutató időpontjával, a hajnal kelőknek pedig minden bizonnyal jó hír, hogy nem kell délelőtt 9 óráig várni ahhoz, hogy elindíthassák a filmet, mint a Netflixen, hanem már három órakor elérhetővé válik. Íme az alkotás legutóbbi előzetese.


A filmet Chris McKay (The Lego Batman Movie) rendezi Zach Dean forgatókönyve alapján, a koncepciója pedig érdekesnek mondható, ugyanis egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség zömét elsöpörte egy földönkívüli invázió. Hogy mégis felvegyék az idegenekkel a harcot, a tudósok kifejlesztettek egy módszert, mely segítségével a múltból tudnak harcosokat, katonákat szerezni, "draftolni" maguknak az emberek. A történet főhőse egy ilyen harcos lesz, akinek a jövője egyik háborúját kell tehát megvívnia, és az emberiség sorsa azon áll vagy bukik, hogy miképp lesz képes szembenézni a múltjával.

Pratt mellett a főbb szereplők között még ott lesz J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, valamint Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche és Alexis Louder.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!