Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott a Netflix új űrhajós scifije

Ilyen lesz a Potyautas.

A Netflix egyik kiemelt premierje lesz áprilisban az Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim és Shamier Anderson főszereplésével készített Stowaway, azaz A potyautas, amelyhez szinkronos trailer is került fel a szolgáltatóra, ami biztos jele annak, hogy a hazai premierre is magyar szinkronnal fog sor kerülni. A filmet Joe Penna rendezte saját és Ryan Morrison szkriptje alapján.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Egy Mars-expedíció során egy potyautas véletlenül súlyosan megrongálja az űrhajó létfenntartó rendszerét. Az egyre csökkenő erőforrások és a potenciálisan halálos végkimenetel lehetetlen döntés elé állítja a legénységet."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sequoyah #5
  Megnezted Scott Manley ide vonatkozo videojat par nappal ezelottrol? Azzal kezdd.

  - Az hogy valakit ottfelejtenek, az nem egy tudomanyos kerdes. Semmilyen fizikai torveny nem tiltja. A sztoriert nem a tudomanyos szakemberek felelnek.
  - Ha jol ertem itt egy a valosagban is targyalt koncepciot hasznalnak, ami egy allando Fold-Mars palyan keringo allomas. Tehat minden a hosszu uthoz kello berendezes az folyamatosan kering a nap korul, es felvaltva hol a Mars hol a Fold mellett megy el, es egy kisebb urhajo viszi fel az embereket erre az urallomasra, majd egy hasonlo az allomasrol a Marsra. Ez magyarazza hogy miert olyan rovid az ido. Ahogy az urallomas tavolodik a foldtol, eleg rovid ablak all rendelkezesre hogy toroljek az utat.
 • repvez #4
  Hát azért az eléggé egyértelmü, hogy egy kilövés elött , már nem végeznek olyan munkát ami ennyire bele kellene mászni az urhajó szerkezetébe, hogy azt sem vennék észre, hogy valaki rácsavarozza a burkolatot egy másik emberre.

  Eleve, kibukna, hogy hiányzik valaki a létszámbol, meg sose egyedül dolgoznak .

  3.-részt mégha meg is történik, azért egy urhajónál minden vezeték és kapcsolat számit , mégha van is redundancia, az akkor is jelez , ha valamelyik kiesik és azért egy ember ha felszállás közben belegabalyodik a vezetékekbe ott nagy a valószinusége, hogy szakad valamilyen vezeték ami hibát okoz.

  4. részt. ha nem egybe lövik fel az egész ürbázist ahogy a képen is látszik, akkor a 12 óra az eléggé gyorsnak tünik, hogy megtörténik a dokkolás és a felkészülés az indulásra és már nekivetköznek az utnak.
  A dragon kapszula kb 5 óra volt , hogy pályára áljon az ISS-hez és majd egy napig még keringett vele, mielött összekapcsolodtak.

  És még lehetne sorolni, hogy miért nem történhetne meg igy a valóságban. tehát igen az alapfelvetés amire épül a story nem inditaná be a folyamatot .
 • Sequoyah #3
  Hogy mi tortenjen meg? Nem is ismerjuk meg a sztorit es a filmet...:D
 • Sequoyah #1
  Aki ismeri Scott Manley Youtube csatornajat annak kotelezo film, ugyanis o volt az egyik tudomanyos konzultans a filmben. Azaz tobbek kozott o felugyelte hogy a filmben lathato tudomany es technologia a valosaghoz minel kozelebb alljon.