Szekeres Viktor

Alakul az élőszereplős Assassin's Creed-tévésorozat

Megvan, ki miatt lehet zseniális (vagy pocsék) az AC-sorozat.

Tavaly ősszel derült ki, hogy a Netflix leszerződött a Ubisoft játékkiadóval annak érdekében, hogy vadonatúj szkriptelt tartalmakat gyártson az Assassin's Creed alapján. A megegyezés egy élőszereplés tévésorozatra szól, valamint a játék animált, illetve anime adaptációjára szerializált formában. A jelek szerint az élőszereplős széria készítése indul el hamarabb, ugyanis az író meghallgatását követően a legjobb koncepciót szállító Jeb Stuart lett leszerződtetve a sorozat készítőjének, értesült a Variety.

Stuart írói pályája igen érdekes, hiszen 1997 óta jóformán kreditje sincs, csak a 2010-es, szinte alig ismert Blood Done Sign My Name című filmet írta és rendezte, de tavaly kiderült, hogy ő lesz a Vikingek Valhalla alcímet viselő spinoffjának fő kreatív elméje. 1997 előtt Stuart viszont jó pár ismert mozifilmet írt, többek között olyan darabokat, mint a Drágán add az életed!, A szökevény, A bosszú börtönében vagy a Megint 48 óra.

Az élőszereplős Assassin's Creed sztorijáról egyelőre még semmit sem tudni. A terv persze nem mai, hiszen már 2017 óta próbálkozik a játékkiadó a tévésorozat fejlesztésével, hiszen filmmel nem nagyon próbálkozhat, ugyanis hiába terveztek több részes franchise-t a Michael Fassbender főszereplésével készített első mozis darab köré, a nem túl jól sikerült, a kritikusok, nézők és játékosok által is lehúzott, és nem is túl sikeres darab nem folytatódott. (A 186 millió dolláros nemzetközi bevétel nem volt olyan rossz, azonban a mindössze 55 milliós amerikai szám pocséknak számított, főleg egy 125 milliós költségvetés esetében.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!