Szekeres Viktor

Megvan, kik lesznek az élőszereplős Resident Evil-sorozat főszereplői

Teljes A Kaptár-sorozat szereplőgárdája.

Még 2019 elején írtuk meg, hogy miután a Constantin Film elkezdett egy újabb játékadaptáción, a Monster Hunterön dolgozni a Resident Evil-filmek rendezőjével, Paul W.S. Andersonnal, valamint a franchise főszereplőjével, Milla Jovovich-csal, a stúdió természetesen a korábbi sikersorozat rajongóiról sem feledkezett el, hiszen nekiláttak a játékon alapuló tévés széria fejlesztésének is, ami a Netflixen mutatkozhat be.

A fejlesztési folyamat elég hosszadalmasnak bizonyult, csak tavaly jelentette be a digitális platform, hogy berendelte a szériát, mely kapcsán korábban Martin Moszkowicz, a Constantin Film egyik vezetője Cannes-ban elmondta, hogy a tévés adaptáció, valamint a filmes reboot kapcsán számukra az a legfontosabb, hogy kreatív szempontból megfelelően közelítsék meg az alapanyagot, hogy az emberek ne csak egy rókabőrnek gondolják, amit már láttak egyszer.

Konkrétumként akkor annyit lehetett elmondani, hogy a 8 részes első szezont Andrew Dabb készíti majd, a története pedig két idősávban fog játszódni, de ugyanazzal a főhőssel. Az első szál két 14 éves testvérről fog szólni, aki épp New Racoon Citybe költöznek, és felfedezik, hogy a város több, mint aminek első pillantásra látszik. A másik szál pedig az egyik lányt fogja kísérni 30-as éveiben, amikor már a T-vírus rengeteg embert és állatot megfertőzött, ő pedig mindent megtesz a túlélése érdekében, miközben a múltjának szellemei kísértik.

A napokban a széria szereposztására is fény derült. Lance Reddick lesz a játékokból is ismert Albert Wesker, akinek a partnerei a szereplőgárdában Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph és Paola Nuñez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Remélem a Capcom most nem néz félre... s még csak véletlenül sem engedik Anderson-t közel a sorozathoz.