Szekeres Viktor

Folytatást kap a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán

Új Master and Commander film készül.

A Deadline értesülései szerint a 20th Century folytatni szeretné a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán, azaz a Master and Commander című filmet. Le is szerződtették az A Monster Calls forgatókönyvíróját, Patrick Nesst, hogy így meg a tengeri kaland újabb felvonását. A projekt egyelőre még korai fázisban van, egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul, még rendező sincs a projekthez társítva.

A napóleoni háborúk alatt játszódó 2003-as filmet Peter Weir rendezte Russell Crowe főszereplésével. Az alkotás világszinten több, mint 200 millió dolláros bevételt ért el és 10 Oscar-jelölést is kapott, közöttük a legjobb filmért járót is. A tervek szerint az új rész is a könyvsorozat adaptációja lenne, mégpedig a széria első kötetét venné alapul, melynek a főhőse a fiatal Aubrey, aki először kap parancsnoki megbízást. A történet egyik fő vonulata az ő kapcsolata lesz a korábbi filmben Paul Bettany által alakított orvossal. Értelemszerűen a karaktereket új színészek alakítanák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A 2003-as film végső soron szinte csak a 10. könyv címét vette át, minden mást a forgatókönyíró költött hozzá vagy a korábbi könyvekből emelt át. Úgyhogy a regényekhez hű sorozat nem lenne rossz...