Szekeres Viktor

Kezdődik az új Evil Dead forgatása

Forog az Evil Dead 2.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, pár éve már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá, pusztán a csapót vagy mondjuk a rendezői széket mutatják meg), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható (ti. elkezdődött a forgatás), így a világon semmi sem indokolja azt, hogy bárki rákattintson a cikkre, azt pedig végképp nem, hogy elolvassa az illusztrációként szolgáló képhez fűzött, abszolút semmitmondó bekezdéseket.

Most például az Evil Dead Rise című Evil Dead-folytatás forgatása kezdődött el, ahogy azt a fenti csapó is illusztrálja. A film rendezője a The Hole In The Groundot jegyző Lee Cronin, aki az a forgatókönyvet is írta. Az egyik producere pedig Sam Raimi mellett nem más, mint Bruce Campbell. Az Ausztráliában forgatott horror főszereplői Alyssa Sutherland és Lily Sullivan.

Az már korábban kiderült, hogy miképp Fede Alvarez 2013-as rebootja, ez sem fog igényelni semmilyen előtudást, teljesen önálló film lesz, nem fog kapcsolódni az előző epizódokhoz. Ez természetesen többek között új főszereplőt is jelent. A régi Evil Dead-filmeket itthon sokan Gonosz halott, mások Gonosz halottak, megint mások pedig Az erdő szelleme címen ismerhetik. A franchise-ból a 2013-as felélesztés után egy tévésorozat is készült Ash vs Evil Dead címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!