Szekeres Viktor

A Hang nélkül 2 lazán lesöpört a Godzilla Kong ellen rekordját

Jól nyitott az új horrorfilm.

Amerikában a hosszú, ünnepi hétvége első három napján a becslések szerint az A Quiet Place második része 48,4 millió dollárt szedett össze, ami a 4 napra vonatkozó előrejelzések szerint 58,5 millió lesz hétfő estére. Ez azt jelenti, hogy a járványidőszakban magasan ez a film érdekelte legjobban a nézőket az USA-ban és Kanadában, majdnem annyian nézték meg 3 nap alatt, mint a Tenetet összesen. (Összehasonlításképp a Godzilla vs. Kongnak 32 millió jött így össze.)

A film hosszabb távú esélyeit meglehetősen kedvező fényben tünteti fel az, hogy a kritikusok oda voltak a filmért, 10-ből 9 ítész jónak tartotta, és a CinemaScore exit polljai is A- átlagértékelést hoztak ki, vagyis az első napos nézők túlnyomó része az 'A+', 'A' és az 'A-' értékelést adta neki. Ezek után az sem meglepetés, hogy a John Krasinski által rendezett és Emily Blunt főszereplésével készített film az IMDb-n is 8/10-en áll jelenleg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    az első rész 1x nézős volt számomra. Több sebből vérző sztori. Kezdve azon, hogy ha valakinek nagyon jó a hallása akkor ellene a védekezés nem az, hogy csöndben maradsz.
    2. részt még nem láttam, de a bemutató alapján kb. pont arról fog szólni mint az első rész: csöndben lenni. Meg puskával lődözni a dögöket, amikor a hanggal simán ki lehet nyírni őket, és ehhez nem is kell komoly technika, csak egy hallókészülék, egy erősítő és némi gerjedés. Sztem nem lesz jobb mint az első.