Szekeres Viktor

Megvan az új Willy Wonka

Elkezdődött az új Charlie és a csokigyárfilm castingja.

A Deadline értesülései szerint Timothée Chalamet lesz az új Willy Wonka a Wonkában. Mint az nemrég kiderült, a Warner Bros. stúdió előzményfilmet készít a Charlie and the Chocolate Factorynek, amit Paul King, a Paddington-filmek rendezője fog elkészíteni és 2023. március 17-én kerülhet bemutatásra, jó esetben a mozikban. A forgatókönyvet Simon Rich írja, és a történet a fiatal Willy Wonkára, valamint kalandjaira fog koncentrálni, még a híres csokigyára megnyitása előtti időszakban.

A Roald Dahl-féle eredeti történet eddig két mozis adaptációt ért meg. 1971-ben Gene Wilder volt a Wonka a Willy Wonka & the Chocolate Factoryben, míg 2005-ben Johnny Depp játszhatta el a karaktert Tim Burton rendezésében. Chalamet nevét korábban már hírbe hozták sajtóértesülések a filmmel, akkor Tom Hollandé társaságában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ó, hol olvastál ilyet, lemaradtam volna? Nem hiszem, hogy szó lett volna olyasmiről, hogy remake-elnek. Ez valami exkluzív?

    Valószínűleg szövegértési deficit lesz, az gyakori a netes szubkultúrában. Ahogy a fogalomzavar is, ugyanis egy könyvadaptációt eleve nem szoktak remake-elni. Vagy azt gondolod, hogy Peter Jackson is remake-elte a korábbi Gyűrűk ura-filmet?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.05.25. 20:51:17
  • takysoft #1
    Hát mert egy alig 15 éves filmet nagyon remake-elni kell...