Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Szörny Rt. folytatása

Megérkezett a Monsters at Work első előzetese.

A Disney+ elindulása után többször beszámoltunk arról, hogy a platform egyik nagy hozadéka lehet, hogy a sorozatkészítők számára megnyílt a Disney- (és a Fox-) katalógus, ami azt jelenti, hogy a klasszikus filmeket fel lehet újítani, a koncepciójukra új sorozatokat lehet építeni. Nem meglepő, hogy már jó ideje több olyan Disney-filmről hallani, amiből tévésorozatot terveznek készíteni. Ezek közül a Szörny Rt.-n alapuló Monsters at Work lesz.


A széria jövetelét már 2018-ban bejelentették, és nemrég az is kiderült, hogy július másodikára várható a premierje, ahogy azt a fenti előzetes is megerősíti. A Monster Inc. folytatásának szánt animációs sorozat hat hónappal az eredeti film után veszi fel a fonalat, amikor az erőmű a város gyerekeinek nevetésétől hajtva működik, ugyanis Mike és Sulley felfedezte, hogy az tízszer hatékonyabb, mint a sikolyok. A főhős egy tehetséges fiatal szerelő lesz, aki fel akar törni a ranglétrán, hogy ugyanakkora mulattató legyen, mint példaképei.

A sorozat egyik új főszereplőjeként Mindy Kalinget emlegették korábban, de a hangok között sok visszatérő is ott lesz: Billy Crystal, John Goodman, Aisha Tyler, Alanna Ubach, Ben Feldman, Bob Peterson, Bonnie Hunt, Henry Winkler, Jennifer Tilly, John Ratzenberger, Kelly Marie Tran, Lucas Neff, Stephen Stanton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!