Szekeres Viktor

Teljes A nagy pénzrablás feldolgozásának a szereplőgárdája

Megvan, kik fognak szerepelni a Money Heist koreai változatában.

A Netflix tavaly jelentette be, hogy koreai változatot készít egyik legsikeresebb sorozatához, a spanyol A nagy pénzrabláshoz (Money Heist). A széria forgatása a napokban kezdődött meg, és a szolgáltató bejelentette a szereplőgárdát is: Yoo Ji-tae ("The Professor"), Park Hae-soo ("Berlin"), Jeon Jong-seo ("Tokyo"), Lee Won-jong ("Moscow"), Kim Ji-hun ("Denver"), Jang Yoon-ju ("Nairobi"), Park Jung-woo ("Rio"), Kim Ji-hun ("Helsinki"), Lee Kyu-ho ("Oslo"). Az üldözőket Task Force Team: Kim Yunjin ("Seon Woojin") és Kim Sung-o ("Cha Moohyuk") alakíthatja, míg a túszok szerepében Park Myung-hoon ("Cho Youngmin") és Lee Joobeen ("Youn Misun") lesz látható.

Az Alex Pina által készített széria koreai változatát Kim Hong-sun fogja rendezni, az írói pedig Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae és Choe Sung-jun lesznek. A premier pontos időpontját természetesen még nem tudni, de jó eséllyel még idén bemutatásra kerülhet globálisan.

A La casa de papel eredeti címre hallgató szériának kellhet is utód, hiszen miután a negyedik szezonja tavasszal bemutatásra került, a platform bejelentette, hogy az 5. évaddal véget fognak érni a Professzor és a többiek kalandjai. Az új szezon forgatása már befejeződött, és ha minden jól megy, akkor nyáron már láthatjuk is a hattyúdalt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!