Szekeres Viktor

Újabb George R. R. Martin-könyvsorozatból készül tévésorozat

Alakul a Wild Cards-sorozat.

Már 2016 óta próbálják tévésorozatos formába önteni a George R. R. Martin-féle 1987-ben megjelent és azóta 22 kötetet megért antológia sorozatot, a Wild Cards, hiszen ekkor jelentette be az író saját blogján, hogy a Universal Cable Productions megvásárolta az általa szerkesztett szuperhős szériát. Azonban erről jó ideig nem volt hír, és már sok rajongó le is tett a projektről, azonban a napokban kiderült, hogy a Hulu nem csak egy, hanem két sorozatot, sőt, egy teljes univerzumot szeretne ráhúzni az univerzumra. Egyelőre persze még csak fejlesztési fázisban járnak az írók, de már a két írószobát össze is rakták.

Eredetileg Melinda M. Snodgrass és Gregory Noveck dolgozott a szérián, de a jelek szerint nekik beletört a bicskájuk, az új készítő pedig Andrew Miller.. A Wild Cards-novellák történetei egy közös olyan alternatív világban játszódnak, melyben egy földönkívüli vírussal hatására az egész Föld lakosságának 90%-a szörnyű halált halt, az emberek 9%-ából mutáns lett, 1%-uk pedig kiszámíthatatlan szuperképességeket kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Pontosan. És milyen király film nem? Hát nem. Az utolsó részek már kifulladtak. Okés most jön a vérfrissítése a fiatalokkal, de sztem ezek már nem fognak olyat szólni. Erre elővesznek egy 87-ben írt cuccost (amiből ráadásul 22 kötet is készült... (el lesznek látva tmával a következő 15-20 évre.), amiben mutánsok (kvázi X menek) harcolnak a szuper hősök ellen (mondjuk a Vasember félék ellen). Érdekfeszítőnek ígérkezik.

  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    X-men is pont erre epul.
  • Macropus Rufus #1
    Szuper hősök vs. mutánsok. Micsoda ütős sztori, és erre felhúzni 22 kötetet. Ki dobott idő. Persze biztos lesz aki itt is meg fogja védeni a sztorit, de elsőre nagyon zs kategóriásnak tűnik... szuper hősök a mutánsok ellen... :D