Szekeres Viktor

Hellsing: készül az élőszereplős hollywoodi mozis adaptáció

Hellsing-mozifilmet terveznek.

Sok anime rajongó álma válhat valóra nemsokára, amikor megvalósul a műfaj egyik kultikus képviselőjének, a Hellsingnek az élőszereplős adaptációja. Illetve, ha megvalósul, hiszen attól, hogy elkezdődött a film fejlesztése, még egyáltalán nem biztos, hogy el is fog készülni az alkotás. Viszont bizakodni mindenképp érdemes.

A Deadline értesülései alapján a projekttel kapcsolatban arról számolhatunk be, hogy az Amazon Studios kezdte el a fejlesztést, a forgatókönyvet pedig a John Wick révén nagyon jól ismert és istenített Derek Kolstad írhatja meg Kouta Hirano népszerű akció-horror mangája alapján. Kolstad ráadásul executive producerként is részese lesz a produkciónak, azaz beleszólása lesz a filmbe szkriptje leadását követően is.

A Hellsing alapvetően Drakula történetének újragondolásra, mely egy Alucard nevű különleges ügynökről szól, aki a The Hellsing Organizationnek dolgozik egy bizonyos Integra Hellsing keze alatt, aki a híres Abraham Van Hellsing ükunokája. A szervezet feladata Anglia és a világ védelme vámpírok, ghoulok és más természetfeletti teremtmények ellen. Kiemelt szereplő még a történet a Hellsing egyik új rekrutája, egy korábbi rendőrnő, Seras Victoria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    Hát, ha ehhez is amerikaiak nyúlnak, pocsék lesz :D