Szekeres Viktor

Szereplőcsere a The Lincoln Lawyer-sorozatban

Elkezdődött a The Lincoln Lawyer szereposztása.

Nemrég számolhattunk be arról, hogy most már biztos, hogy tévésorozat lesz Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című Micheal Connelly-regényből, illetve annak folytatásaiból, hiszen majd egy éves bizonytalanság után a Netflix adott sorozatberendelést a projektnek. A könyvből készült filmben Matthew McConaughey által alakított főhős Manuel Garcia-Rulfo lesz, most pedig az is kiderült, hogy Neve Campbell, valamint Becki Newton is csatlakozott a szériához - utóbbi Kiele Sanchez helyét vette át, aki a tavalyi CBS-es pilotban nyerte el a szerepet.

Az első szezon a második könyv, a The Brass Verdict alapján fog készülni, ami itthon A hazugság csapdájában címmel jelent meg. A következő fülszöveggel: "Mickey Haller védőügyvéd élete végre kezd rendbe jönni - kétévnyi tévelygés és kihagyás után visszatér a tárgyalóterembe. Amikor neves kollégáját, Jerry Vincentet meggyilkolják, Haller megörökli tőle addigi legnagyobb ügyét: neki kell védeni a befolyásos hollywoodi producert, Walter Elliotot, akit felesége és annak szeretője megölésével vádolnak. Hallernek jócskán akad dolga Elliottal, akit szemlátomást jobban érdekelnek a filmjei, mint a lehetőség, hogy egy életre rács mögé dugják. Miután a védelem stratégiájának kulcsfontosságú része hiányzik, Mickey gőzerővel készül a tárgyalásra, s ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogy Vincent gyilkosa alighanem őt szemelte ki következő áldozatának.
Itt lép be a képbe Harry Bosch, aki elszántan nyomoz Vincent gyilkosa után, és mindent elkövet a kézre kerítéséért, még ha ehhez csaliként is kell használnia Hallert. Bosch és Haller - nyomozó és ügyvéd - mindeddig ellentétes oldalon álltak, ám ahogy nő a nyomás, és mindketten egyre nagyobb kockázatot vállalnak, be kell látniuk, hogy nincs más választásuk, mint egy csapatban dolgozni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!