Szekeres Viktor

Előzetest kapott A védelmező-sorozat rebootja

Ilyen lesz a The Equalizer.

Megérkezett a Queen Latfiah főszereplésével készített The Equalizer-sorozat modern rebootjának első előzetese, ami bár nyúlfarknyi, de a nézők tudomására hozza azt a tényt, hogy a Super Bowl után kerül sugárzásra a premierje, ami egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel a 2021-es év legnézettebb sorozatepizódja lesz Amerikában. Kérdés, hogy lesz-e olyan jó a széria, hogy éljen ezzel a nagy lehetőséggel.


A mostani rebootot Andrew Marlowe és Terri Miller jegyzi. Benne Queen Latifah mellett még kiemelt szereplő lesz Adam Goldberg, Chris Noth, Laya DeLeon Hayes, Tory Kittles, Liza Lapira és Lorraine Toussaint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • esztyopa #3
  Hát ha Te mondod...
  De vegyük pl. az Emlékmás-c. scifit.
  Az akkori kezdetleges technika ellenére az eredeti filmben teljesen *átjőtt* a forrásul szolgáló novella feelingje,ami az újabb feldolgozásban elveszik az akciókban,látványos robbanásokban.
  Ugyan ez a helyzet a Szárnyas Fejvadásszal. Igaz,hogy folytatás-film,de még nyomokban sem hozza az első film drámaiságát,mélységét./Ami scifiben elég ritkaság/
  Összegezve: - az újabb,modernebb, nem feltétlenül jobb is.
  Igaz,hogy a régebbi filmeknél sokszor vontatottnak tűnik a cselekmény,mert hozzászoktunk,hogy minden percben? történik valami.De mi? 1./Lövöldözés 2./Autós üldözés 3./Kötelező sexbetét 4./Irreális bunyó /még a mezei mellészereplők is képzett ketrecharcosok/
  Ez még nem lenne baj,ha nem a 100. filmben is unalomig ismétlődne ez a 4 elem.
  /Bocsi ! a*zuhanyozós*jelenetet kifelejtettem,amikor a főhős lemossa magáról a rengeteg vért./.
  Ennyit a rebotokról,meg a *modern* akció filmekről.
  A sorozatokat,én altató helyett használom-lefekvés előtt.
  A pénz emlegetése meg onnan jött,hogy sokkal biztosabb befektetés egy sikertéma újrarágása,mint egy új - esetleg jobb ötlet megfilmesítése.
  Szerencsére vannak /nem is keves/olyan film/sorozat,amik elképesztően lebilincselők.
  /Pl. Avatár, az eredeti Életrevalók,a Remény rabjai,Vezércsel.stb.
  Egyébként a *gusztustalan* az,amikor Valaki késsel eszi a kaviárt !
  Utoljára szerkesztette: esztyopa, 2020.12.22. 11:18:19
 • kalapos01 #2
  Ne vedd sértésnek, de szerintem valamit erőteljesen benézel.

  Jó, mondjuk az elkerülhetetlen, hogy egy mostani verzió sokkal jobb lesz (legalábbis egy mai néző számára sokkal nézhetőbb), mint egy gagyi, 60-70-es évekbeli, de azt a világon senki nem gondolja azt, hogy jobban meg tudja csinálni, mint az eredeti.

  Maga a felvetés érdekes egyébként, csak gőzöm sincs, hogy honnan jött ez a gondolat, annyira WTF.

  (A pénz emlegetése főleg megdöbbentő. Konkrétan minden sorozat munka befektetésével készül, minden fogyasztási cikk a pénzért jön létre. Még az eredeti is pénzért készült. Szerintem még a hardcore kommunisták sem nagyon utálkoznának azért valaki pénzt akar keresni azzal, ha dolgozik.)

  (Van még egy zárójelem, mert úgy érzem, mintha ördögtől valónak éreznéd azt, ha valaki egy sokak által kedvelt sorozatot újít fel abban a reményben, hogy sokan fogják kedvelni. EZ MILYEN GUSZTUSTALAN!)
 • esztyopa #1
  Mindig bámultam a mindenféle rebotok kotyvasztóit.
  Meglehetős nagy arc kell ahhoz,hogy biztos legyek benne,hogy jobban meg tudom,csinálni,mint az,aki kitalálta,és prezentálta.
  Vagy egyszerűen csak egy újabb rókabőr,amit le lehet húzni-jó pénzért.