Szekeres Viktor

Jó hír a Tyler Rake 2-ről

Még idén forgatni kezdik az Extraction második részét.

Sam Hargreave, az Extraction rendezője a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy miközben a Russo-testvérek az utolsó simításokat végzik a második rész forgatókönyvén, az is kezd kikristályosodni, hogy a forgatási munkálatokat valamikor ősszel kezdhetik el.

Chris Hemsworth akciófilmjének címe a világ sok országában a Tyler Rake előtagot kapta meg, jelezve azt is, hogy egy tervezett széria első darabjának szánták az alkotást. Magyarul Tyler Rake: A kimenekítés lett a címe a filmnek, amely folytatásának címéről még nincs infó. Csak az biztos, hogy ez is Netflixes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pitterix #5
  Nem vagyok. Már van pár év (20) internetezés mögöttem. De az ilyen reakciókat sosem fogom megérteni.
 • zetortraktor #4
  Nem értelek. Nem lehetsz ennyire újonc a neten. Itt az utálkozás, a folyamatos negativitás, a fika a divat, ezzel lehet előrejutni, akkor kapsz csak folyamatos visszaigazolásokat (mert ugye az ilyen kommentelőknek arra van szüksége, hogy mások melléjük álljanak és ráerősítsenek a véleményeikre, mert az simogató érzés), ha negatív vagy.

  Én még úgy is örülök a hírnek, hogy nem láttam a filmet.

  (Egyébként az alsó komment alapján lehet, hogy az efféle ovis, nyelvnyújtogatást ("mee, nem szeretlek") a frusztráltság szüli, mert a jelek szerint az illető megnézte a filmet, és nem tetszett neki, azonban ezen nem túllép, és elfogadja, hogy előfordul az ilyen, hanem elkezdi rugdosni a filmet, hogy hogy képzeli, hogy nem tetszett neki. A legszebb az egészben, hogy rákérdez, hogy "miért nagy szám?", mert egyrészt hallucinál egy olyan narratívát, amiben arról van szó, hogy "nagy szám" a film (van valahol erről szó?), másrészt komolyan azt hiszi, hogy azért kap második részt, mert "nagy szám" volt, és nem azért, mert sokan megnézték, azaz mondhatni ő is hozzájárult a sikerhez, amiért köszönet illeti.)
 • Pitterix #3
  Azért mert nektek nem tetszett nem jelenti azt, hogy más nem örülhet a hírnek.
  Ez kábé olyan, nekem zöld autóm van, a szomszédnak piros, ezért hülye, mert csak a zöld a jó.
 • Zombee #1
  Ez mitől volt olyan nagy szám? A sztori nem nagy durranás, a karakterek unalmasak, a cselekményben sincs semmi extra.