Szekeres Viktor

Lesivideó került ki az új Pókember-film forgatásáról

Forog a Pókember 3.

Az atlantai lakosok számára örömhír, hogy nem csak stúdióban forgatja a Sony új Pókember-filmjét, hanem közterületen is, így az óvintézkedések ellenére is lehetőség nyílik a rajongók és a sajtó képviselői számára lesifotók és lesivideók készítésére. És ők éltek is vele, ahogy a lenti videó is bizonyítja, amin Tom Holland látható. Elvileg. Természetesen fotók is készültek, mint az látható is lejjebb, ezek, sok másikkal egyetemben a JustJared oldalára kerültek fel.


A film premierje kapcsán a legutóbbi információ az, hogy az új Spider-Man-epizód 2021. december 17-én fog csak mozikba kerülni Amerikában. A film normál körülmények között minden bizonnyal tuti siker lenne, hiszen az előző része, a Pókember: Idegenben 391 millió dolláros amerikai bevételt realizált, Amerikán kívül pedig 741 millió dollárt termelt. Ezt megelőzően a Hazatérés hazájában 334, a világ többi részén pedig 546 milliót hozott. A nézőket tehát még mindig nagyon érdeklik a szuperhős kalandjai. Sőt, igazából most, a legutóbbi reboot idején találtak leginkább rá.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ööö... a Pókembert nem a Sony csinálja?
    A nézők meg mindig is szerették, az MCU miatt ugrottak csak meg a Far From Home bevételei, maga a film nem jobb vagy rosszabb a régieknél. Ettől eltekintve az összbevételek mindig a 700-900M $-os határon belül mozogtak. Csak a költségvetés lett kisebb, meg 825M-ért többen látták 2002-ben, mint 880-ért 2017-ben.