Szekeres Viktor

Alakul A holnap határa 2

Még mindig dolgoznak A holnap határa 2-n.

Egy éve lehet, hogy túl optimisták voltunk, amikor azt írtuk, hogy Doug Liman igen aktívan dolgozik A holnap határa, azaz az Edge of Tomorrow második részén, amire abból következtettünk, hogy a rendező az Instagramjára kitett egy fotót, ami több táblát ábrázolt, amire felvázolták a nem egyszerű szerkezettel bíró folytatás idővonalát. A forgatás azonban értelemszerűen azóta sem kezdődött el, és lehet, hogy még egy ideig nem is fog, azonban nincs okunk aggódni.

A rendező egy friss interjújában elmondta, hogy még mindig terítéken van a film elkészítése, azonban annak kapcsán mindenképp nagyon magas szintet vár el a gyártó, ugyanis az alkotás elkészítése igencsak sok kihívást támaszt, ráadásul az időutazás megfelelő ábrázolása sem egyszerű. (Ahogy Liman elmondta, az első rész fejlesztése közben a Warner Bros. stúdió illetékesei felvetették, hogy kivehetné az időutazós komponenst a filmből, nekik bőven elég lenne, ha Tom Cruise földönkívüliekkel harcolna.) A zöld utat azonban az fogja megadni a produkciónak, ha a két főszereplő, Cruise és Emily Blunt bólint és találnak időpontot, ami mindkettejük számára megfelelő.

A korábbi hírek szerint a film nem egyszerűen csak folytatás lesz, hanem egyben előzménytörténet is. Sőt, a rendező egészen addig merészkedett, hogy kijelentette, hogy a folytatás forradalmi lesz és teljesen meg fogja változtatni a folytatások készítésének módját. Most pedig arra utalt a második epizód kapcsán, hogy a sztori karakterorientáltabb lenne, sokkal "kisebb", mint az első rész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Szerintem ezt hívják script doctoring-nak. :D Minek túlbonyolítani, az embereknek csak Tom Cruise és alien-trancsír kell. :D
  • fotolit #1
    "Ahogy Liman elmondta, az első rész fejlesztése közben a Warner Bros. stúdió illetékesei felvetették, hogy kivehetné az időutazós komponenst a filmből, nekik bőven elég lenne, ha Tom Cruise földönkívüliekkel harcolna."

    Ostoba dilettáns döntéshozok... :( És úgy tűnik, egyre több helyen ilyen sült halak tátognak a filmiparban.