Szekeres Viktor

Előzetest kapott A lány a vonaton új változata

Új sikergyanús film közeleg a Netflixre.

A lány a vonaton (Girl on The Train) bár sokak számára csalódást okozó adaptáció lett, mégiscsak hozott 173 millió dollár bevételt. A hollywoodi változat Emily Blunt főszereplésével készült, és nemrég elkészült a Netflix által berendelt hindi verzió is Paula Hawkins regénye alapján, ami február végén kerül fel a szolgáltató kínálatába. A filmet Ribhu Dasgupta rendezte Kirti Kulhari, Aditi Rao Hydari és Parineeti Chopra főszereplésével.


A Lány a vonaton hazai kiadásán a következő leírást lehet olvasni a történetről, melyről egyébként jobb minél kevesebbet tudni: "Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!