Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Netflix egyik legsikeresebb filmjének harmadik része

Folytatódik és véget is ér a Fiúknak-sorozat.

2018-ban mutatta be a Netflix Kissing Booth-kaliberű sikerfilmjét, a To All The Boys I've Loved Before-t, ami itthon A fiúknak, akiket valaha szerettem címmel jelent meg, aminek a főszereplője Lana Condor, a forgatókönyvét Sofia Alvarez írta, a rendezője pedig Susan Johnson volt. Tavaly már a második részét láthattuk a romantikus filmnek, A fiúknak - Utóirat: Még mindig szeretlek ( To All the Boys: P.S. I Still Love You) címmel, februárban pedig érkezik a lezárás, A fiúknak: Örökkön örökké, aminek már látható az előzetese.


A Netflix filmje egy itthon is megjelent ifjúsági bestseller adaptációja, amit Jenny Han írt. A harmadik kötet fülszövege a következő: "A legszerethetőbb történet fiatalokról, fiataloknak és lélekben fiataloknak!
Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni.
Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb!
Legalábbis Lara Jean így gondolja... egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap.
Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni?
Íme a trilógia meglepetés lezárása!
Lara Jean levélíró napjai folytatódnak ebben a magával ragadó történetben.
Légy részese örömeinek!
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!