Szekeres Viktor

A Deadpool 3 is az MCU részévé válik

A Deadpool lesz az első magas korhatáros MCU-film.

Amióta a Fox IP-i átkerültek a Disney tulajdonába, azóta lebegett kérdőjel a stúdió legsikeresebb képregényfilmje, a Deadpool fölött. Egyrészt azért, hogy miképp fogja a Disney az általa elvárt PG13-as korhatárba bepréselni a filmet, hogy beleférjen a brandbe, másrészt pedig, hogy vajon a címszereplő karakter-e is részévé válik-e a Marvel Cinematic Universe-nek.

Nos, a válaszok: sehogy és igen. Kevin Feige, az MCU atyaúristene nyilatkozta le ugyanis tegnap azt (amellett, hogy már írják a harmadik rész forgatókönyvét), hogy a Deadpool 3 R-es korhatárra lesz belőve, hogy a szkript írását Ryan Reynolds felügyelni, hogy leghamarabb 2022-ben forgathatnak és, hogy Deadpool tényleg a jelenleg mozis univerzumban folytatja a kalandozásait. Az már korábban kiderült, hogy a Bob’s Burgers készítői, Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux írják a szkriptet.

A Fox Deadpool révén egy elég rétegközönséget megcélzó képregény-figurából faragott tömegjelenséget, amit remekül bizonyítanak az eddigi mozifilmek bevételei is. A sokak számára újszerű első film annak ellenére hozott Amerikában 363, a világ többi részén pedig 420 millió dollár bevételt, hogy elég kemény R-korhatárt kapott. És az is nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a folytatás nagyjából az előző rész szintjén teljesített: míg Amerikában egy cseppet csökkent a bevétel (325 millió dollár), Amerikán kívül kis mértékben (460 millió dollár) még növekedett is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!