Szekeres Viktor

Évi 6 DC-képregényfilmet élvezhetünk 2022-től

A DC belehúz a Marvellel szemben.

A Wonder Woman 1984 debütálása után nem sokkal a Warner képviselője elég sok mindent elárult a stúdió további terveiről, már ami a DC-s képregény-adaptációkat illeti. És nem meglepő módon a Warner is bevonja a streaming platformokat a disztribúcióba, hiszen miképp a Marvel is készíteni fog kiemelt mozifilmeket és "lakossági forgalmazásra" szánt sorozatokat, a Warner is évi 4 mozifilmben és évi 2 HBO Max-premierben gondolkodik. Utóbbiak a jelek szerint inkább lesznek filmek, mintsem minisorozatok, de mind a mozifilmekhez, mind pedig a "tévéfilmekhez" terveznek külön minisorozatokat is.

A Warner képregényes univerzuma, a DCEU annyival a Marvel előtt fog járni, hogy itt a párhuzamos világoknak köszönhetően egy karakternek akár többféle verziója is szerepelhet a filmekben, elég csak Denevéremberre gondolni, hiszen míg Robert Pattinson új Batmanje saját filmet kap, a másik univerzumban Ben Affleck és Michael Keaton fog szerepelni Bruce Wayne alteregójaként a The Flash-mozifilmben. Bár sok rajongó aggódhat amiatt, hogy ez zavart fog okozni a fejekben, a Warner leszögezte, hogy szerintük a nézők vannak olyan okosak, hogy megértsék ezt a koncepciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #3
    Idióták... a mozi halott... azt nem éleszti fel Wonder Woman hadsereg sem már... a minőség rovására nagyon durván megy a DC-nél és a Marvel-nél a mennyiség... Évi egy is elég lenne, HA AZ JÓ VALÓBAN FILM...!!! És már nem a moziban kéne gondolkodni, azokat be kell zárni... csak veszteséget termelnek, hiszen a fenntartásuk irdatlan pénz... szembe kell nézni az új korral, hogy az emberek otthon néznek filmet, és nem tv csatornán, ami köti az ember kezét, hanem neten, ahol szabadon kötetlenül, azt néz amikor akar, akkor amikor akar, úgy ahogy akarja... leállítja, újranézi stb stb (nem utolsósorban sokkal olcsóbban, hiszen egy mozijegy ára kb egy havi sztríming előfizetés), azonban míg ma már (nyilván a járvány miatt főleg), alig mennek emberek moziba, úgy otthon a net milliárdoknál ott van. Százmilliók megnéznek egy nap alatt egy új jó filmet pl Netflixen... vagy ha már DC akkor az adekvát netes rendszerükön...
  • kiralysanyi #1
    "Évi 6 DC-képregényfilmet élvezhetünk 2022-től "

    Az eddigiekből kiindulva megkérdezném: biztos jó kifejezés az "élvezhetünk"?