Szekeres Viktor

Drogozni is fognak az Amerikába jöttem 2-ben

Újabb filmek kaptak korhatár-besorolást.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, melyek között több korábban (vagy még mindig) mozis premierre tervezett is akadt, így beszámolhatunk a korhatárra vonatkozó döntésükről. Minket talán legjobban az Eddie Murphy-féle Amerikába jöttem 2 érdekelhet a mostani adagból: a film PG-13-as korhatárt kapott, vagyis 13 éven aluliak is megnézhetik nagykorú felügyelete mellett.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, de ezúttal csak nagyon homályos mankót adtak a szülőknek. Egyrészt kitértek arra, hogy a film bizonyos tartalmai szexuálisak, illetve "nyersek" (utóbbi minden bizonnyal a poénok stílusára értendő), másrészt pedig a nyelvezetet emelték ki, valamint a játékidő alatt előforduló droghasználatot, ami persze még mindig lehet, hogy inkább füvezést fed, mintsem keményebb kábítószert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    "Drogozni is fognak az Amerikába jöttem 2-ben"
    remek. Hiányzott ez mint egy falat kenyér. De tényleg kell ez bele? Az elsőben sem volt, pedig akkor sem cuccoztak kevesebben mint most. Ebbe akkor miért kellett? :(