Szekeres Viktor

Káromkodós előzetest kapott Nicolas Cage Netflixes sorozata

Ilyen lesz a History of Swear Words.

Január első hetében egy káromkodásokkal foglalkozó sorozat érkezik a Netflixre, és A szitokszavak története című komédiának nem más lesz a házigazdája, mint Nicolas Cage. Az ő vezetésével lehet majd különböző angol káromkodások történetét, eredetét és szélesebb körű hatásait megismerni. Az új előzetesből kiderül, hogy milyen formában.


A szériában nem csak szakértők fognak megszólalni, hanem ismert emberek, jobbára komikusok is. Többek között olyanok közreműködésére kell számítani, mint Sarah Silverman, Nick Offerman, Jim Jefferies, Nikki Glaser, Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Patti Harrison, London Hughes, Zainab Johnson, Baron Vaughn és Isiah Whitlock Jr.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Szegény 15 éve nyüglődik, elvállal máe bármit, ontja a B filmeket sőt néha már inkább ZS... Azt hiszem, a Hellrider-nél pattant el valami... hogy mit akar bizonyítani, nem tudom, de pénzre aligha van szüksége, elismerésre sem hiszem, hiszen 30 éve az élvonalban van Hollywood-ban... (azaz az utóbbi 10-ben már kevésbé) csúnyán elvitte a minőség rovására a mennyiséget... kár érte...