Szekeres Viktor

Elkészülhet a Gyilkos bohócok az űrből 2

Második részt kaphat a Killer Klowns From Outer Space.

A címe ugyan másra utal, de a Gyilkos bohócok az űrből (Killer Klowns From Outer Space) kifejezetten jól sikerült film, és kultnak számít, sokan szeretik az 1988-as szatirikus scifi-horrort aminek lehet, hogy el fog készülni a folytatása, legalábbis a Chiodo-testvérek, akik írták a filmet a napokban, új alkotások, az Alien Xmas kapcsán tartott sajtóinterjúk során elejtették, hogy a Netflixre talán elkészíthetik régi filmjük folytatását.


Stephen Chiodo a ComicBook.com érdeklődésére elismerte, hogy a Killer Klowns jogaival ugyan az MGM stúdió rendelkezik, és szerinte mindössze a rajongókon múlik, hogy kikövetelik-e a második részt, ami kapcsán neki rengeteg ötlete van, és őszintén bízik abban, hogy ezekből valami realizálódhat is, még ha nem is a közvetlen közeli jövőben. Mindenesetre egy biztos, a Netflixszel jelenleg is tárgyalnak arról, hogy milyen lehetőségeik vannak ennek kapcsán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    Akkor te még ilyeneket nem láttál, hogy "Szarember" meg török Superman/Star Wars gondolom. A trash-nek is megvannak a maga "kincsei" ;)
  • Yagami #3
    Imádtam anno, ronggyá visítottuk magunkat 8 éve, amikor megnéztük. Felejthetetlen alkotás :D
  • zetortraktor #2
    Annál, hogy valaki nem ismert egy filmet és a címe alapján kezdni fikázni?
  • t_robert #1
    gyilkos bohócok az űrből.... atyám van még lejjebb?????