Szekeres Viktor

Magyar előzetest kapott Melissa McCarthy új komédiája, a Szuperagy

Ilyen lesz magyarul a Superintelligence.

Megérkezett az Itthon Szuperagynak keresztelt Superintelligence szinkronizált előzetese, ami alant meg is nézhető. A Melissa McCarthy, Bobby Cannavale és James Corden főszereplésével készített filmet McCarthy férje, Ben Falcone rendete. A filmet az InterCom december 10-én tervezte bemutatni a mozikban.


A film hivatalos szinopszisa: "Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.
Először visszabeszél neki a tévéjé, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit.
Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb: a világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön. Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli.
"

Érdekesség, hogy tavaly derült ki, hogy a film Amerikában elkerüli a mozikat és "csak" az HBO Maxon lesz látható. Ami nem biztos, hogy annyira meglepő, mert a Life of The Party közepesen jó és a The Happytime Murders pocsék startja után mi is megkongattuk a vészharangot a Melissa McCarthy-jelenség fölött. Korábban már többször leírtuk már, hogy a színésznő az elmúlt években Kevin Harttal együtt a legbiztosabb bevételt jelentette Hollywoodban, rajtuk kívül más szó szerint nem volt képes arra, hogy egymás után pár főszereppel 20 millió dollárt meghaladó nyitóhétvégével debütáljon, nekik pedig legalább 7 összejött. Miután McCarthy sorozata megszakadt pár éve, feltettük a kérdést, miszerint a többszörös Oscar-jelölt színészt legközelebb ismét tévében fogjuk látni?

Most már csak az a nagy kérdés, hogy ki lesz a következő színésznő, aki az ugyancsak egy remek sorozatot maga után tudó, de Hollywood által hamar megcsócsált és kiköpött Katherine Heigl és Melissa McCarthy után képes lesz biztos bevételt hozni? Sokan Tiffany Haddish-re tippeltek, aki az elmúlt két évben egy 27 és egy 31 milliós start mellett két bőven elfogadhatónak számító 14 millió körülit produkált (és két 30+ milliósat animációs filmjeivel), de a sors furcsa fintora, hogy ő is főszereplője volt annak az őszi The Kitchennek, ami Melissa McCarthy részvételével összesen 12 millió dollárral zárta amerikai mozis futását. Jelenleg nagyjából csak Constance Wu és Tessa Thompson mondhatja el magáról, hogy két utolsó kiemelt szerepe nagyon erős kezdést hozott, de egyik szóban forgó film (Hustlers, Crazy Rich Asians, valamint Men in Black: International és Creed 2) sem rájuk épült, így igazából nem említhetők ebben a kategóriában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!