Szekeres Viktor

Újabb nagy dobás a magyar mozikban? Itt a Boszorkányok előzetese

Nálunk mozis premiert kap a The Witches.

Amerikában hájp ide vagy oda, a The Witches csak az HBO Maxra kerül fel, azaz a WarnerMedia digitális szolgáltatására. Azonban mivel itthon nem érhető el az HBO Max és nincs is szó róla, hogy lesz, ezért a Boszorkányok címen futó alkotás nálunk mozis premiert fog kapni. A premier időpontja november ötödike (egyelőre), és ezt a szinkronizált előzetes is alátámasztja.


Az Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer, Chris Rock és Philippe Spall főszereplésével készített filmet Robert Zemeckis rendezte saját, Kenya Barris és Allan Scott szkriptje alapján, az alapokat pedig Roald Dahl története szolgáltatta.

Az InterCom által forgalmazott film hivatalos szinopszisa a következő: "Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére!
Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok. Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát. A mozgalmas és ötletes történetet igazi angol humor szövi át."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Az Anjelica Huston főszereplésével készült The Witches-t (1990) kedveltem. Kíváncsi leszek erre a remake-re.